Adaylar İçin Kariyer Programı

Anasayfa » Adaylar İçin Kariyer Programı
by saiddagli

ROBODER Kariyer Programı, bilgi ve teknoloji paylaşımı temelinde akademi, üniversite ve özel sektör işbirlikleriyle sektörümüzdeki firmaların insan kaynağında aradığı ve ihtiyaç duyduğu anahtar özellikleri kazanabilir; sosyal iletişim, kurumsal iletişim temelli bilgi ve tecrübelerini arttıracak faaliyetlerde görev alabilir; mezuniyet sonrası kariyer planlamaları için sektör odaklarına yönlendirilebilirsin.

Adaylar İçin Başvuru Koşulları

Bu program dahilinde adaylar üç kategoride değerlendirilir:

1. YENİ MEZUN MÜHENDİS – Yeni Mezun Kişileri Kapsar
  2. UZUN DÖNEM STAJYER – Okulunda Uzun Dönem Stajyerlik İmkanı Olan Öğrencileri Kapsar
  3. PART-TIME MÜHENDİS – Okul ve Çalışma Hayatını Birlikte Yürüten Öğrencileri Kapsar
UZUN DÖNEM STAJYERPART-TIME MÜHENDİSYENİ MEZUN MÜHENDİS
2.70 ve üzeri ortalamaya sahip olmak.2.70 ve üzeri ortalamaya  sahip olmak.
Üniversite 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak.Üniversite 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak.Yeni mezun olmak.
Online olarak yapılacak İngilizce değerlendirme sınavında geçerli not alabilecek seviye İngilizce bilmek.Online olarak yapılacak İngilizce değerlendirme sınavında geçerli not alabilecek seviye İngilizce bilmek.  Online olarak yapılacak İngilizce değerlendirme sınavında geçerli not alabilecek seviye İngilizce bilmek.
Firmanın belirlemiş olduğu mühendislik dallarından en az birinde 4 yıllık öğrenim görüyor olmak.Firmanın belirlemiş olduğu mühendislik dallarından en az birinde 4 yıllık öğrenim görüyor olmak.Firmanın belirlemiş olduğu mühendislik dallarından en az birinde 4 yıllık öğrenimini tamamlamış olmak.
Firmanın bulunduğu şehirde ikamet ediyor / okuyor olmak.  Firmanın bulunduğu şehirde ikamet ediyor / okuyor olmak.İkametgâh koşulu bulunmamaktadır.

Önemli Tarihler

24 Kasım 2023 – Program Duyurularına başlanması ve Öğrenciler için başvuru formlarının açılması
15 Aralık 2023 – Başvuruların sona ermesi
20 Aralık 2023 – Sınav
25 Aralık 2023 – Programa kabul edilen kişilere haber verilmesi

Değerlendirme Sistemi:

YöntemAdetKatılım
Genel Yetenek1%40
İngilizce1%60

**Not: Programda kontenjan sınırı vardır. Programa seçilecek kişiler arasında “Asil” ve “Yedek” sistemi uygulanacaktır.

Birlikte Çalıştığımız Firmalar

Programın Uygulanması ve Kazanımlar

Roboder Gençlik Konseyi “YOUNGLAB” çatısı altında bulunan Organizasyon Takım Gücü’nün yarattığı Kariyer Programı, genç arkadaşlarımızı alanında uzman kişilerle birlikte kendilerini tanımaları ve kendileri için en doğru iş alanına yönlendirilmelerini sağlayacak olup, proje kategorileri sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmene ve kendini geliştirmene vesile olacaktır.

Bu program sayesinde;

• Sektörde temsil hakkına sahip olan firmalarla etkileşim içinde bulunabilirsin,
  • Staj imkânı elde edebilirsin,
  • Mezuniyet sonrası kariyer planlamaları için sektör odaklarına yönlendirilirsin,
  • İş hayatına geçiş sürecinde rakiplerinizin önüne geçme fırsatı yakalarsın,
  • Sektörlerimizin insan kaynağında aradığı ve ihtiyaç duyduğu anahtar özellikleri kazanırsın.